studeni, 2022

06stu20:0022:00Zelina: Dupla Doza - Stand Up Comedy spektakl - Goran Vinčić i Marko Dejanović

Detalji

NOVA SENZACIJA NA HRVATSKOJ SCENI #DuplaDoza DOLAZI U ZELINU!
U nedjelju 6. studenog od 20h dođite na stand up comedy večeri u Dvoranu “Kraluš” POU Sv. Ivan Zelina. Energični Slavonac Goran Vinčić i brutalno iskreni Bosanac Marko Dejanović izvode svoj jedinstveni show #DuplaDoza, najopušteniji i “najluđi” stand up show u Hrvatskoj.
Dupla Doza, stand up comedy show by Goran Vinčić i Marko Dejanović je za Hrvatsku jedinstveni show, show pun spontanosti, dinamike i improvizacija. Oba komičara svo vrijeme su na pozornici, a nemaju pripremljeni “scenarij”, nego puštaju da ih međusobni razgovor i razgovor s publikom vodi u tome što će pričati. To na kraju rezultira potpuno opuštenom atmosferom u kojoj je svaka izvedba jedinstvena.
UPAD: 60kn
PRODAJA:
ONLINE: https://www.ulaznice.hr/web/event/88/448
FIZIČKA PRODAJA NA PRODAJNIM MJESTIMA ULAZNICE.HR
🎫 NA ULAZU sat vremena prije početka predstave (ako ostane ulaznica)
O KOMIČARIMA: #Vinča i Marko su dva dosta različita lika. Goran je mlad, Dejanović nije, Vinčić se voli smješkat, Marko zvani #NapušenaPanda zna ponekad samo buljiti u ljude i tko zna što mu prolazi glavom… Jedan drugome vrlo lako dignu živac, vole se podjebavat i to ne onako prijateljski, ne, ne, oni se za stvarno pokače, iako su prijatelji i pomoći će si međusobno ako zatreba. Obojica su očevi i muževi, obojica brzi na jeziku. Vinča je energičan na pozornici, Marko se kreće samo koliko mora.
Vidimo se! #BIScomedy #vinča #Panda

Vrijeme

(Nedjelja) 20:00 - 22:00

Lokacija

Kino Zelina

Vatrogasna 3 10380 Sveti Ivan Zelina, Croatia

X