ožujak, 2023

11ožu19:0021:00Vukovar: Brak, dijete i povremeni seks - Marko Dejanović (BiH) Stand Up Komedija @Hrvatski Dom

Detalji

U subotu 11.3. od 19h u Hrvatskom domu u Vukovaru je HIT STAND UP KOMEDIJA “Brak, dijete i povremeni seks” bosanskog komičara zagrebačke adrese Marka Dejanovića.
———————————–
➡ Cijena ulaznice: 8€ (60,28kn)
PRODAJA:
🎫 Ulaznice moguće kupiti na blagajni Hrvatskog doma Vukovar – radnim danom od 10h do 13h i 2 sata prije početka predstave.
INFORMACIJE i REZERVACIJE:
☎️ 032/450-679
———————————–
O BD&PS: Riječ je o showu sastavljenom od fora nastalim od kraja 2017. do sada. A bave se uglavnom onim što mi se u to vrijeme događalo. Kao što i ime showa kaže, pričat ću o životu u braku, o dobivanju sina i učenju očinstva te naravno o temi kojom ću se sigurno baviti do kraja života, predivnom, prekrasnom, životdavajućem seksu. Pričat ću i o nekim težim temama, bit će i nešto crnog humora, trunka religijskog, pokoja opservacije o svijetu i sebi…
Ako ste vidjeli moj prvi solo show #ProstiFaktori, onda za BD&PS
mogu reći da je vjerojatno nešto pristojniji u izričaju, a istovremeno puno više utemeljen na stvarnim događajima. Prosti su bili prvi glasni urlik, novi show je više chill. Uostalom, dođite i vidite…
O KOMIČARU: Rođen sam 19.8.1982., otac sina i muž žene. Diplomirani novinar, autor dvije knjige kratkih priča i jednog romana. Rođen u Banja Luci, BiH, živio šest godina kao izbjeglica u Frankfurtu, Njemačka. U stand up komediji sam sklon pripovjedačkom i ispovijednom humoru, također volim šokirati. Smatram humor oružjem protiv straha i ne priznajem tabu teme. Kažu da sam asocijalan, što je istina, vrlo loše minglam.
Vidimo se 🙂 #Panda #BIScomedy

Vrijeme

(Subota) 19:00 - 21:00

Lokacija

Hrvatski Dom Vukovar

J. J. Strossmayera 20, Vukovar

X