veljača, 2023

24velj20:0022:00Slavonski Brod: "Oženjeni" stand up comedy - @KKD IBM

Detalji

BIS COMEDY PREDSTAVLJA:
HIT stand up comedy show “Oženjeni”
Petak 24.2. u 20h Slavonski Brod
Kazališno-koncertna dvorana Ivana Brlić Mažuranić
Napokon u Slavonskom Brodu – HIT Stand Up Komedija “Oženjeni” BIS comedy kolektiva. S početkom u 20h Tin Sedlar, Goran Vinčić, Marko Dejanović i Hrvoje Krmelić pričati će o ljubavi, vezama, seksu i svemu vezanom za dijeljenje života s nekim.
Upad: 10€
O IZVOĐAČIMA:
Tin Sedlar: Tek nedavno oženjen. Jadničak još ni ne zna što ga čeka. Za sad mu je lijepo i nasmijan je. Jako voli svoju dragu i voli ju uključivati u svoj stand up. Zajedno odlučuju o svemu. Barem ona tako kaže. Ali stvarno ju voli. Ona je najbolja. Ona je i složila ovaj tekst o njemu.
Marko Dejanović: Oženjen jer je htio iskoristiti porezne olakšice. Ovih dana iz stana izlazi samo kad vodi klinca u vrtić ili park te navečer ako ima nastup. Jednom je uhvaćen pri katatoničnom skrivanju u dječjem šatoru u IKEA-i, opirao se pri nasilnom izvlačenju, pružao pasivni otpor i svima psovao švedsku majku. Iako nije bilo Šveđana oko njega.
Goran Vinčić: Čo’ek seljak! Oženjen za djevojku iz vlastita sela. Ali im je beba rođeni Zagrepčanin. Goran se ne boji Nazgula pa ponosno nosi prsten. Iako na prvu izgleda kao kakav tradicionalni pater familijas, čovjek je to zavidnih kuharskih talenata koje jedino nadmašuje talentom gutanja bureka i eksanja tegli meda.
Hrvoje Krmelić: Sam za sebe će reći da se osjeća kao da su ga Oženili. Ali definitivno nije u braku! Ne želimo imati problema sa nekim organizacijama i tvrditi da je Hrc (Hrvojev maštoviti nadimak) u braku. Ne treba nam odluka Ustavnog suda koja nam brani da to u čemu je Hrc zovemo brakom. Dakle, Hrvoje nije u braku, ali je na više od jednog načina uvršten u oženjene!
➤ULAZNICE: 10€
➤ PRODAJA ULAZNICA:
➡ TISAK media SUPERNOVA
Osječka ulica 284, Slavonski Brod
Radno vrijeme: pon-sub 9:00-21:00, ned 9:00-14:00
➡ GHETALDUS
Trg pobjede 29, Slavonski Brod
Radno vrijeme: Pon – Pet 08:00-19:00, Sub 08:00-13:00
➡ ONLINE entrio.hr
Vidimo se! #BIScomedy

Vrijeme

(Petak) 20:00 - 22:00

Lokacija

KKD I.B. Mažuranić Slavonski Brod

Trg Stjepana Miletića 12 , Slavonski Brod

Ulaznice

KUPI ULAZNICE
X