siječanj, 2024

22sij20:0022:00Sl. Brod: Dupla Doza - Goran Vinčić i Marko Dejanović Stand Up Komedija @KKD IBM

Detalji

U ponedjeljak 22.1. od 20h u KKD Ivana Brlić Mažuranić stiže najluđi stand up comedy show na Blakanu “Dupla Doza” Gorana Vinčića i Marka Dejanovića.

Ulaznica: 10 € (75,35kn)

Prodaja:
ONLINE: https://www.entrio.hr/event/dupla-doza-goran-vincic-i-marko-dejanovic-standup-comedy-kkd-ibm-16770

➡ TISAK media SUPERNOVA
Osječka ulica 284, Slavonski Brod
Radno vrijeme: pon-sub 9:00-21:00, ned 9:00-14:00
➡ GHETALDUS
Trg pobjede 29, Slavonski Brod
Radno vrijeme: Pon – Pet 08:00-19:00, Sub 08:00-13:00

Dolaze energični Slavonac Goran Vinčić i brutalno iskreni Bosanac Marko Dejanović sa svojim jedinstvenim showom #DuplaDoza, najopuštenijim i “najluđim” stand up showom u Hrvatskoj.
Dupla Doza, stand up comedy show by Goran Vinčić i Marko Dejanović je za Hrvatsku jedinstveni show, show pun spontanosti, dinamike i improvizacija. Oba komičara svo vrijeme su na pozornici, a nemaju pripremljeni “scenarij”, nego puštaju da ih međusobni razgovor i razgovor s publikom vodi u tome što će pričati. To na kraju rezultira potpuno opuštenom atmosferom u kojoj je svaka izvedba jedinstvena.

O KOMIČARIMA: #Vinča i Marko su dva dosta različita lika. Goran je mlad, Dejanović nije, Vinčić se voli smješkat, Marko zvani #NapušenaPanda zna ponekad samo buljiti u ljude i tko zna što mu prolazi glavom…
Jedan drugome vrlo lako dignu živac, vole se podjebavat i to ne onako prijateljski, ne, ne, oni se za stvarno pokače, iako su prijatelji i pomoći će si međusobno ako zatreba. Obojica su očevi i muževi, obojica brzi na jeziku. Vinča je energičan na pozornici, Marko se kreće samo koliko mora.
Vidimo se! #BIScomedy #vinča #Panda

Vrijeme

(Ponedjeljak) 20:00 - 22:00

Lokacija

KKD I.B. Mažuranić Slavonski Brod

Trg Stjepana Miletića 12 , Slavonski Brod

Ulaznice

KUPI ULAZNICE
X