prosinac, 2022

10pro18:0019:45Sisak: "Zovu Nas Bosanci" Stand Up Comedy Show by Marko Dejanović i Admir Šećkanović @Dom Rafinerije

Detalji

Zovu nas BOSANCI je stand up show BIS Comedy kolektiva u izvedbi Marka Dejanovića i Admira Šećkanovića. Riječ je o dvojici momaka koje svugdje, osim u Bosni i Hercegovini, identificiraju kao Bosance.
Kako je to biti pravi Bosanac (živi van BiH), kako je to biti musliman komičar, etnički miješanac, izbjeglica, dotepenec, ali i kako je to biti Admir i Marko pričati će u ovom urenebesnom showu u subotu 10.12.2022. od 18h u dvorani Doma INA Rafinerije.
CIJENA ULAZNICE:
– 60kn u pretprodaji (*Entrio naplaćuje 8kn naknade za izdavanje ulaznice, 12kn za ulaznice skuplje od 100kn)
AKCIJA
– ULAZNICA ZA 4 OSOBE – 220kn (na jednu ulaznicu ulazi max 4 osobe, ušteda 20kn na ulaznicama te plaćate samo jednu naknadu za izdavanje ulaznice – Ograničen broj akcijskih ulaznica u prodaji, prodaju se do 9.12. u 23.59h)
PRODAJA:
ONLINE: https://www.entrio.hr/…/sisak-zovu-nas-bosanci-stand-up…
FIZIČKA PRODAJA U SVIM TISAK MEDIA CENTRIMA
SVA ENTRIO.HR PRODAJNA MJESTA POGLEDAJ OVDJE: https://www.entrio.hr/outlets
NA ULAZU sat vremena prije početka predstave (ako ostane ulaznica)
Admir Šećkanović je rođen u Zagrebu kao druga generacija bosanskih imigranata. To mu se čuje u naglasku, ali ga promjer glave, ime i činjenica da je jedini musliman komičar u Zagrebu svrstavaju u Bosance.
Marko Dejanović je rođen u Banja Luci, ali je to tada bila Jugoslavija. Većinu života, kao pravi Bosanac, živi u Zagrebu. Kao etnički mješanac u BiH bi se morao svrstati u kategoriju “Ostali”, ali nije ostao nego nakon izbjeglištva došao u Zagrebu gdje može mirno živjeti kao bosanski “dotepenec”.
*Show nije primjeren za mlađe od 16 godina.
Vidimo se ?

Vrijeme

(Subota) 18:00 - 19:45

Lokacija

Dom INA Rafinerije Sisak

Ulica Ante Kovačića 39 , Sisak

Ulaznice

KUPI ULAZNICE
X