listopad, 2022

12lis20:0022:00Sisak: Dupla Doza - Goran Vinčić & Marko Dejanović Stand Up Comedy Show @Dom INA Rafinerije

Detalji

NOVA SENZACIJA NA HRVATSKOJ SCENI #DuplaDoza DOLAZI U SISAK!
U srijedu 12. listopada od 20h obavezno dođite na stand up comedy večeri u Out garden(Ilica 16). Energični Slavonac Goran Vinčić i brutalno iskreni Bosanac Marko Dejanović izvode svoj jedinstveni show #DuplaDoza, najopušteniji i “najluđi” stand up show u Hrvatskoj.
Dupla Doza, stand up comedy show by Goran Vinčić i Marko Dejanović je za Hrvatsku jedinstveni show, show pun spontanosti, dinamike i improvizacija. Oba komičara svo vrijeme su na pozornici, a nemaju pripremljeni “scenarij”, nego puštaju da ih međusobni razgovor i razgovor s publikom vodi u tome što će pričati. To na kraju rezultira potpuno opuštenom atmosferom u kojoj je svaka izvedba jedinstvena.
UPAD: 60kn (Entrio naplaćuje 5kn naknade zaizdavanje po ulaznici)
PRODAJA:
ONLINE: https://www.entrio.hr/…/sisak-dupla-doza-stand-up…
ENTRIO PRODAJNA MJESTA:
https://www.entrio.hr/outlets
PRODAJNO MJESTO U SISKU:
GHETALDUS – Kaufland Sisak
Zagrebačka 49A, Sisak
Radno vrijeme: Pon – Sub 08:00-20:00 / Ned 09:00-19:00
Kontakt: +385 44 400 848
NA ULAZU sat vremena prije početka predstave (ako ostane ulaznica)

O KOMIČARIMA: #Vinča i Marko su dva dosta različita lika. Goran je mlad, Dejanović nije, Vinčić se voli smješkat, Marko zvani #NapušenaPanda zna ponekad samo buljiti u ljude i tko zna što mu prolazi glavom… Jedan drugome vrlo lako dignu živac, vole se podjebavat i to ne onako prijateljski, ne, ne, oni se za stvarno pokače, iako su prijatelji i pomoći će si međusobno ako zatreba. Obojica su očevi i muževi, obojica brzi na jeziku. Vinča je energičan na pozornici, Marko se kreće samo koliko mora.
Vidimo se! #BIScomedy #vinča #Panda

Vrijeme

(Srijeda) 20:00 - 22:00

Lokacija

Dom INA Rafinerije Sisak

Ulica Ante Kovačića 39 , Sisak

X