studeni, 2023

17stu20:3022:30Sisak: Brak, dijete i povremeni seks - Stand Up Komedija - Marko Dejanović (BiH)

Detalji

“Dragi ljudi Siska i okolice,
nakon rasprodane izvedbe u smanjenom kapacitetu “za korone”, vrijeme je da HIT STAND UP KOMEDIJA “Brak, dijete i povremeni seks” ponovno posjeti Sisak. ”

U petak 17.11. od 20:30 sati u dvorani Doma INA Rafinerije Sisak.

Upad: 9 EUR u pretprodaji, 10 EUR na dan.

PROMO ULAZNICA ZA 4 OSOBE – 32 EUR – u prodaji su do 7.11. u 23:59h.

➤PRODAJA:
ONLINE: https://www.entrio.hr/event/sisak-marko-dejanovic-bih-brak-dijete-i-povremeni-seks-stand-up-15831

FIZIČKA PRODAJNA MJESTA:
➤ entrio.hr prodajna mjesta diljem Hrvatske. (Uskoro i u Sisku).
➤ NA ULAZU sat vremena prije početka showa ukoliko ostane neprodanih ulaznica.

O BD&PS: Riječ je o showu sastavljenom od fora nastalim od kraja 2017. do sada. A bave se uglavnom onim što mi se u to vrijeme događalo. Kao što i ime showa kaže, pričat ću o životu u braku, o dobivanju sina i učenju očinstva te naravno o temi kojom ću se sigurno baviti do kraja života, predivnom, prekrasnom, životdavajućem seksu. Pričat ću i o nekim težim temama, bit će i nešto crnog humora, trunka religijskog, pokoja opservacije o svijetu i sebi…
Ako ste vidjeli moj prvi solo show #ProstiFaktori, onda za BD&PS
mogu reći da je vjerojatno nešto pristojniji u izričaju, a istovremeno puno više utemeljen na stvarnim događajima. Prosti su bili prvi glasni urlik, novi show je više chill. Uostalom, dođite i vidite…

O KOMIČARU: Rođen sam 19.8.1982., otac sina i muž žene. Diplomirani novinar, autor dvije knjige kratkih priča i jednog romana. Rođen u Banja Luci, BiH, živio šest godina kao izbjeglica u Frankfurtu, Njemačka. U stand up komediji sam sklon pripovjedačkom i ispovijednom humoru, također volim šokirati. Smatram humor oružjem protiv straha i ne priznajem tabu teme. Kažu da sam asocijalan, što je istina, vrlo loše minglam.

Koliko znam, nisam alergičan na nijedan prehrambeni proizvod. Ali ne volim jesti pudlice pa molim da mi prestanete nuditi.

Vidimo se 😉 #Panda #BIScomedy

Vrijeme

(Petak) 20:30 - 22:30

Lokacija

Dom INA Rafinerije Sisak

Ulica Ante Kovačića 39 , Sisak

Ulaznice

KUPI ULAZNICE
X