veljača, 2023

22velj20:0022:00Požega: "Zovu Nas Bosanci" - Marko Dejanović i Admir Šećkanović Stand Up Comedy Show @GK Požega

Detalji

Zovu nas BOSANCI je stand up show BIS Comedy kolektiva u izvedbi Marka Dejanovića i Admira Šećkanovića. Riječ je o dvojici momaka koje svugdje, osim u Bosni i Hercegovini, identificiraju kao Bosance.
Kako je to biti pravi Bosanac (živi van BiH), kako je to biti musliman komičar, etnički miješanac, izbjeglica, dotepenec, ali i kako je to biti Admir i Marko pričati će u ovom urenebesnom showu u srijedu 22.02.2023. od 20h u Gradskom kazalištu Požega.
————————————————————
UPAD:
➤ ? 8EUR (60,28KN)
➤ Informacije i prodaja ulaznica
– Rezervacije: 034/273-161, marketing@gkp.hr, INBOX GKP: https://www.facebook.com/gradsko.pozega
– ❗️REZERVIRANE ULAZNICE MORAJU SE PREUZETI NAJKASNIJE DAN PRIJE PREDSTAVE ❗️
– Radno vrijeme blagajne kazališta – srijedom i petkom od 10 do 12 sati, četvrtkom od 15 do 17 sati, te sat vremena prije početka programa.
————————————————————
O IZVOĐAČIMA:
Admir Šećkanović je rođen u Zagrebu kao druga generacija bosanskih imigranata. To mu se čuje u naglasku, ali ga promjer glave, ime i činjenica da je jedini musliman komičar u Zagrebu svrstavaju u Bosance.
Marko Dejanović je rođen u Banja Luci, ali je to tada bila Jugoslavija. Većinu života, kao pravi Bosanac, živi u Zagrebu. Kao etnički mješanac u BiH bi se morao svrstati u kategoriju “Ostali”, ali nije ostao nego nakon izbjeglištva došao u Zagrebu gdje može mirno živjeti kao bosanski “dotepenec”.
*Show nije primjeren za mlađe od 16 godina.
Vidimo se ?

Vrijeme

(Srijeda) 20:00 - 22:00

Lokacija

Gradsko kazalište Požega

Trg Svetog Trojstva 20 34 000 Požega

X