srpanj, 2023

05srp20:0022:00Požega Dupla Doza - Goran Vinčić i Marko Dejanović Stand Up Comedy Show @Kazalište Požega

Detalji

U srijedu 05.07. u 20h u klimatizirano Gradsko kazalište Požega, u sklopu Kazališnih ljetnih večeri dolazi najluđi stans up show na Balkanu!
————————————————————
UPAD:
➤ ???? 8EUR (60,28KN)
➤ Informacije i prodaja ulaznica
– Rezervacije: 034/273-161, marketing@gkp.hr, INBOX GKP: https://www.facebook.com/gradsko.pozega
– ❗️REZERVIRANE ULAZNICE MORAJU SE PREUZETI NAJKASNIJE DAN PRIJE PREDSTAVE ❗️
– Radno vrijeme blagajne kazališta – srijedom i petkom od 10 do 12 sati, četvrtkom od 15 do 17 sati, te sat vremena prije početka programa.
————————————————————
Dolaze energični Slavonac Goran Vinčić i brutalno iskreni Bosanac Marko Dejanović sa svojim jedinstvenim showom #DuplaDoza, najopuštenijim i “najluđim” stand up showom u Hrvatskoj.
Dupla Doza, stand up comedy show by Goran Vinčić i Marko Dejanović je za Hrvatsku jedinstveni show, show pun spontanosti, dinamike i improvizacija. Oba komičara svo vrijeme su na pozornici, a nemaju pripremljeni “scenarij”, nego puštaju da ih međusobni razgovor i razgovor s publikom vodi u tome što će pričati. To na kraju rezultira potpuno opuštenom atmosferom u kojoj je svaka izvedba jedinstvena.
O KOMIČARIMA: #Vinča i Marko su dva dosta različita lika. Goran je mlad, Dejanović nije, Vinčić se voli smješkat, Marko zvani #NapušenaPanda zna ponekad samo buljiti u ljude i tko zna što mu prolazi glavom…
Jedan drugome vrlo lako dignu živac, vole se podjebavat i to ne onako prijateljski, ne, ne, oni se za stvarno pokače, iako su prijatelji i pomoći će si međusobno ako zatreba. Obojica su očevi i muževi, obojica brzi na jeziku. Vinča je energičan na pozornici, Marko se kreće samo koliko mora.
Vidimo se! #BIScomedy #vinča #Panda

Vrijeme

(Srijeda) 20:00 - 22:00

Lokacija

Gradsko kazalište Požega

Trg Svetog Trojstva 20 34 000 Požega

X