listopad, 2022

01lis20:0022:00Rasprodano! Požega: "Brak, dijete i povremeni seks" Marko Dejanović (BiH) Stand Up Komedija

Detalji

U Požegu stiže najiskreniji komičar na ovim prostorima, Marko Dejanović. Dolazi sa svojim najnovijim Stand Up Comedy showom “Brak, dijete i povremeni seks”.
U subotu 01.10. od 20h u Gradskom kazalištu Požega. 🤣🤣🤣
————————————————————
UPAD:
➤ 💶 60kn (7,96 EUR)
➤ Informacije i prodaja ulaznica
– Rezervacije: 034/273-161, marketing@gkp.hr, INBOX GKP: https://www.facebook.com/gradsko.pozega
– ❗️REZERVIRANE ULAZNICE MORAJU SE PREUZETI NAJKASNIJE DAN PRIJE PREDSTAVE ❗️
– Radno vrijeme blagajne kazališta – srijedom i petkom od 10 do 12 sati, četvrtkom od 15 do 17 sati, te sat vremena prije početka programa.
————————————————————
O BD&PS: Riječ je o showu sastavljenom od fora nastalim od kraja 2017. do sada. A bave se uglavnom onim što mi se u to vrijeme događalo. Kao što i ime showa kaže, pričat ću o životu u braku, o dobivanju sina i učenju očinstva te naravno o temi kojom ću se sigurno baviti do kraja života, predivnom, prekrasnom, životdavajućem seksu. Pričat ću i o nekim težim temama, bit će i nešto crnog humora, trunka religijskog, pokoja opservacije o svijetu i sebi…
Ako ste vidjeli moj prvi solo show #ProstiFaktori, onda za BD&PS
mogu reći da je vjerojatno nešto pristojniji u izričaju, a istovremeno puno više utemeljen na stvarnim događajima. Prosti su bili prvi glasni urlik, novi show je više chill. Uostalom, dođite i vidite…
O KOMIČARU: Rođen sam 19.8.1982., otac sina i muž žene. Diplomirani novinar, autor dvije knjige kratkih priča i jednog romana. Rođen u Banja Luci, BiH, živio šest godina kao izbjeglica u Frankfurtu, Njemačka. U stand up komediji sam sklon pripovjedačkom i ispovijednom humoru, također volim šokirati. Smatram humor oružjem protiv straha i ne priznajem tabu teme. Kažu da sam asocijalan, što je istina, vrlo loše minglam.

Vrijeme

(Subota) 20:00 - 22:00

Lokacija

Gradsko kazalište Požega

Trg Svetog Trojstva 20 34 000 Požega

X