svibanj, 2024

29svi20:0022:00Poreč: Oženjeni - HIT Stand-Up Comedy Show by BIS Comedy

Detalji

BIS COMEDY PREDSTAVLJA:
HIT stand up comedy show “Oženjeni”
Kazalište Poreč – SRIJEDA 29.05. – 20h
Tin Sedlar, Marko Dejanović, Admir Šećkanović i Hrvoje Krmelić s vama će podijeliti sve čari i probleme bračnog života uz teme o seksu, odnosima s našim boljim/gorim polovicama te o svemu što uz brak ide.
UPAD: 10 EUR
ONLINE PRODAJA: https://rezervacije-poup.hr/details/734
???????????????????????????? ????????????????????????????:
➡ Blagajna učilišta
ponedjeljak – srijeda 7-14h uz prethodni poziv na broj 052/887-218
četvrtak – subota 17-20h
– jedan sat prije početka predstave.
——————————————————————
O KOMIČARIMA:
Tin Sedlar:
Tek nedavno oženjen. Jadničak još ni ne zna što ga čeka. Za sad mu je lijepo i nasmijan je. Jako voli svoju dragu i voli ju uključivati u svoj stand up. Zajedno odlučuju o svemu. Barem ona tako kaže. Ali stvarno ju voli. Ona je najbolja. Ona je i složila ovaj tekst o njemu.
Marko Dejanović:
Oženjen jer je htio iskoristiti porezne olakšice. Ovih dana iz stana izlazi samo kad vodi klinca u vrtić ili park te navečer ako ima nastup. Jednom je uhvaćen pri katatoničnom skrivanju u dječjem šatoru u IKEA-i, opirao se pri nasilnom izvlačenju, pružao pasivni otpor i svima psovao švedsku majku. Iako nije bilo Šveđana oko njega.
Admir Šećkanović:
Zagrepčanin po svemu, a opet mu se ne priznaje. Zaručen već 100 godina. Za Dalmatinku. Zna sve o životu sa nekim tko je na više načina drugačiji od njega, em vjerski, em sjever jug, a najbitnije, spolno. Čovjek živi sa ženom, dijeli WC i ostatak kućanstva. Nije mu lako.
Hrvoje Krmelić:
Sam za sebe će reći da se osjeća kao da su ga Oženili. Ali definitivno nije u braku! Ne želimo imati problema sa nekim organizacijama i tvrditi da je Hrc (Hrvojev maštoviti nadimak) u braku. Ne treba nam odluka Ustavnog suda koja nam brani da to u čemu je Hrc zovemo brakom. Dakle, Hrvoje nije u braku, ali je na više od jednog načina uvršten u oženjene!
Vidimo se! #BIScomedy

Vrijeme

(Srijeda) 20:00 - 22:00

Lokacija

Kazalište Verdi Poreč

Narodni trg 1, Poreč

Ulaznice

KUPI ULAZNICE
X