svibanj, 2024

17svi20:0022:00NAŠICE: DUPLA DOZA - Goran Vinčić i Marko Dejanović Stand Up Comedy Show @Kino Našice

Detalji

U petak 17.05. od 20h u Kino Našice stiže najluđi stand up comedy show na Blakanu “Dupla Doza” Gorana Vinčića i Marka Dejanovića.

Ulaznice: 10 €
Prodaja:
➤ ONLINE: https://www.entrio.hr/event/dupla-doza-goran-vincic-i-marko-dejanovic-standup-comedy-kinonasice-18620
➤ FIZIČKA PRODAJA ULAZNICA:
➡ entrio.hr prodajna mjesta
➡ Ukoliko ostane ulaznica na ulazu sat vremena prije početka.

Dolaze energični Slavonac Goran Vinčić i brutalno iskreni Bosanac Marko Dejanović sa svojim jedinstvenim showom #DuplaDoza, najopuštenijim i “najluđim” stand up showom u Hrvatskoj.
Dupla Doza, stand up comedy show by Goran Vinčić i Marko Dejanović je za Hrvatsku jedinstveni show, show pun spontanosti, dinamike i improvizacija. Oba komičara svo vrijeme su na pozornici, a nemaju pripremljeni “scenarij”, nego puštaju da ih međusobni razgovor i razgovor s publikom vodi u tome što će pričati. To na kraju rezultira potpuno opuštenom atmosferom u kojoj je svaka izvedba jedinstvena.

O KOMIČARIMA: #Vinča i Marko su dva dosta različita lika. Goran je mlad, Dejanović nije, Vinčić se voli smješkat, Marko zvani #NapušenaPanda zna ponekad samo buljiti u ljude i tko zna što mu prolazi glavom…
Jedan drugome vrlo lako dignu živac, vole se podjebavat i to ne onako prijateljski, ne, ne, oni se za stvarno pokače, iako su prijatelji i pomoći će si međusobno ako zatreba. Obojica su očevi i muževi, obojica brzi na jeziku. Vinča je energičan na pozornici, Marko se kreće samo koliko mora.
Vidimo se! #BIScomedy #vinča #Panda

Vrijeme

(Petak) 20:00 - 22:00

Lokacija

Kino Našice

Dore Pejačević 1, Našice

Ulaznice

KUPI ULAZNICE
X