kolovoz, 2024

17kol21:0023:00Komiža: Brak, dijete i povremeni seks - Marko Dejanović (BiH) StandUpComedy Show

Detalji

Jedan od omiljenih nastupa tijekom cijele godine mi je ovaj. Spoj omiljenog mjesta za ljetovanje – otoka Visa i večeri komedije u komiškom ljetnom Kinu. Ove godine, u subotu 17.8. od 21h, izvodim svoj hit show “Brak, dijete i povremeni seks”. Izvodio sam ga već prije tri godine, uživao sam, ali je velika razlika nastala u tri godine. S njim sam rasprodao najveće dvorane diljem Hrvatske, imao 50-ak izvedbi tijekom kojih je show brušen i dorađivan. A i prije tri godine nisam bio toliko sklon razgovorima s publikom i odlasku u improvizacije. K tome, sa sobom dovodim i Opening Act (Toni Bilić iz Makarske) kako bi i Komiža imala izvedbu u stilu najvećih dvorana.

O BD&PS: Riječ je o showu sastavljenom od fora nastalim od kraja 2017. do sada. A bave se uglavnom onim što mi se u to vrijeme događalo. Kao što i ime showa kaže, pričat ću o životu u braku, o dobivanju sina i učenju očinstva te naravno o temi kojom ću se sigurno baviti do kraja života, predivnom, prekrasnom, životdavajućem seksu. Pričat ću i o nekim težim temama, bit će i nešto crnog humora, trunka religijskog, pokoja opservacije o svijetu i sebi…
Ako ste vidjeli moj prvi solo show #ProstiFaktori, onda za BD&PS
mogu reći da je vjerojatno nešto pristojniji u izričaju, a istovremeno puno više utemeljen na stvarnim događajima. Prosti su bili prvi glasni urlik, novi show je više chill. Uostalom, dođite i vidite…

Cijena ulaznice: 10 EUR
ONLINE PRODAJA:
➡ https://www.entrio.hr/event/komiza-brak-dijete-i-povremeni-seks-marko-dejanovic-bih-standup-19682

FIZIČKA PRODAJA:
➡ na ulazu sat vremena prije početka predstave
➡ na Entrio prodajnim mjestima

O KOMIČARU: Rođen sam 19.8.1982., otac sina i muž žene. Diplomirani novinar, autor dvije knjige kratkih priča i jednog romana. Rođen u Banja Luci, BiH, živio šest godina kao izbjeglica u Frankfurtu, Njemačka. U stand up komediji sam sklon pripovjedačkom i ispovijednom humoru, također volim šokirati. Smatram humor oružjem protiv straha i ne priznajem tabu teme. Kažu da sam asocijalan, što je istina, vrlo loše minglam.
Koliko znam, nisam alergičan na nijedan prehrambeni proizvod. Ali ne volim jesti pudlice pa molim da mi prestanete nuditi.

Ulaznice

KUPI ULAZNICE
X