studeni, 2022

17stu20:0022:00Kino Zabok: Brak, dijete i povremeni seks - Marko Dejanović (BiH) Stand Up Komedija

Detalji

U četvrtak 17.11. od 20h u Kinu Zabok je HIT STAND UP KOMEDIJA “Brak, dijete i povremeni seks” bosanskog komičara zagrebačke adrese Marka Dejanovića.
Redovna Ulaznica: 50kn (*Entrio naplaćuje 8kn naknade za izdavanje ulaznice)
AKCIJA:
DUPLI DEJT: Jedna ulaznica za 4 osobe – 190kn, ušteda 10kn na ulaznicama, samo jedna Entrio naknada za izdavanje ulaznice (naknada je 12kn za ulaznice preko 100kn). (ograničeni broj ulaznica u prodaji; dostupne samo do 16.11. 23:59 sati)
Prodaja:
ONLINE: entrio.hr
FIZIČKA PRODAJA ULAZNICA:
➡ Ghetaldus Optika
Stjepana Radića 1, Zabok
Radno vrijeme: Pon – Pet 08-19h / Sub 08-13h
➡ Ghetaldus Optika
Vrankovec 1, Sv. Križ Začretje
Radno vrijeme: Pon – Ned 10-20h
➡ Druga entrio.hr prodajna mjesta
➡ Na ulazu sat vremena prije početka predstave ako ostane ulaznica.
O BD&PS: Riječ je o showu sastavljenom od fora nastalim od kraja 2017. do sada. A bave se uglavnom onim što mi se u to vrijeme događalo. Kao što i ime showa kaže, pričat ću o životu u braku, o dobivanju sina i učenju očinstva te naravno o temi kojom ću se sigurno baviti do kraja života, predivnom, prekrasnom, životdavajućem seksu. Pričat ću i o nekim težim temama, bit će i nešto crnog humora, trunka religijskog, pokoja opservacije o svijetu i sebi…
Ako ste vidjeli moj prvi solo show #ProstiFaktori, onda za BD&PS
mogu reći da je vjerojatno nešto pristojniji u izričaju, a istovremeno puno više utemeljen na stvarnim događajima. Prosti su bili prvi glasni urlik, novi show je više chill. Uostalom, dođite i vidite…
O KOMIČARU: Rođen sam 19.8.1982., otac sina i muž žene. Diplomirani novinar, autor dvije knjige kratkih priča i jednog romana. Rođen u Banja Luci, BiH, živio šest godina kao izbjeglica u Frankfurtu, Njemačka. U stand up komediji sam sklon pripovjedačkom i ispovijednom humoru, također volim šokirati. Smatram humor oružjem protiv straha i ne priznajem tabu teme. Kažu da sam asocijalan, što je istina, vrlo loše minglam.
Vidimo se ? #Panda #BIScomedy

Vrijeme

(četvrtak) 20:00 - 22:00

Lokacija

Kino Zabok

Kumrovečka 8, Zabok, Croatia

Ulaznice

KUPI ULAZNICE
X