veljača, 2023

18velj20:0022:00HNK Šibenik: Brak, dijete i povremeni seks - Marko Dejanović (BiH) Stand Up Komedija

Detalji

SPECIJAL POVODOM VALENTINOVA! U subotu 18.2. od 20h u Hrvatskom narodnom kazalištu Šibenik je HIT STAND UP KOMEDIJA “Brak, dijete i povremeni seks” bosanskog komičara zagrebačke adrese Marka Dejanovića.
———————————–
➡ Cijena ulaznice: 10€ (75,34kn) u pretprodaji / 12€ (90,41kn) na dan showa
*Entrio naplaćuje dodatnu naknadu po ulaznici od 1€
Vidimo se u HNK Šibenik 18. veljače 2023. u 20h!
➡ ONLINE PRODAJA: https://www.entrio.hr/…/sibenik-brak-dijete-i-povremeni…
FIZIČKA PRODAJA ULAZNICA
➡ Entrio prodajna mjesta: Ghetaldus Optika (Kaufland Šibenik, Vukovarska 10); Ghetaldus Optika (Ante Šupuka 10); Ghetaldus Optika (Dalmare Centar), City Point (don Krste Stošića 1); TISAKmedia Šibenik DALMARE (Ulica Velimira Škorpika 23)
➡ Na blagajni teatra na dan izvedbe ako ostane ulaznica.
———————————–
O BD&PS: Riječ je o showu sastavljenom od fora nastalim od kraja 2017. do sada. A bave se uglavnom onim što mi se u to vrijeme događalo. Kao što i ime showa kaže, pričat ću o životu u braku, o dobivanju sina i učenju očinstva te naravno o temi kojom ću se sigurno baviti do kraja života, predivnom, prekrasnom, životdavajućem seksu. Pričat ću i o nekim težim temama, bit će i nešto crnog humora, trunka religijskog, pokoja opservacije o svijetu i sebi…
Ako ste vidjeli moj prvi solo show #ProstiFaktori, onda za BD&PS
mogu reći da je vjerojatno nešto pristojniji u izričaju, a istovremeno puno više utemeljen na stvarnim događajima. Prosti su bili prvi glasni urlik, novi show je više chill. Uostalom, dođite i vidite…
O KOMIČARU: Rođen sam 19.8.1982., otac sina i muž žene. Diplomirani novinar, autor dvije knjige kratkih priča i jednog romana. Rođen u Banja Luci, BiH, živio šest godina kao izbjeglica u Frankfurtu, Njemačka. U stand up komediji sam sklon pripovjedačkom i ispovijednom humoru, također volim šokirati. Smatram humor oružjem protiv straha i ne priznajem tabu teme. Kažu da sam asocijalan, što je istina, vrlo loše minglam.
Vidimo se 🙂 #Panda #BIScomedy

Vrijeme

(Subota) 20:00 - 22:00

Lokacija

Hrvatsko narodno kazalište Šibenik

Ul. Kralja Zvonimira 1, 22000, Šibenik

Ulaznice

KUPI ULAZNICE
X