rujan, 2022

01ruj21:0023:00Dupla Doza - stand up comedy show by G. Vinčić i M. Dejanović @Sunce Bundek

Detalji

❗Zbog lošeg vremena prebačeno na NOVI datum, 1.9. u 21h. Sve ulaznice kupljene za 25.8. vrijede za novi termin!❗

NOVA SENZACIJA NA HRVATSKOJ SCENI #DuplaDoza DOLAZI U CAFFE BAR SUNCE!

U četvrtak 25. kolovoza od 21h obavezno dođite na stand up comedy večeri u Caffe Bar Sunce na Bundeku. Energično karizmatični Slavonac Goran Vinčić i brutalno iskreni Bosanac Marko Dejanović izvode svoj jedinstveni show #DuplaDoza, najopušteniji i “najluđi” stand up show u Hrvatskoj.

Dupla Doza, stand up comedy show by Goran Vinčić i Marko Dejanović je za Hrvatsku jedinstveni show, show pun spontanosti, dinamike i improvizacija. Oba komičara svo vrijeme su na pozornici, a nemaju pripremljeni “scenarij”, nego puštaju da ih međusobni razgovor i razgovor s publikom vodi u tome što će pričati. To na kraju rezultira potpuno opuštenom atmosferom u kojoj je svaka izvedba jedinstvena.

UPAD: 50kn

➤PRODAJA:

?Caffe bar Sunce jezero Bundek
Damira Tomljanovića Gavrana 12a

?Caffe bar Mojito
Ul. Hrvatskog proljeca 12
Radno vrijeme 7 do 00. Nedeljom i praznicima 8 do 00

?Caffe bar Pier
Antuna Šoljana 17 Špansko

➤INFORMACIJE
? 0989726093

❗U slučaju lošeg vremena show se prebacuje na prvi slobodan datum.

O KOMIČARIMA: #Vinča i Marko su dva dosta različita lika. Goran je mlad, Dejanović nije, Vinčić se voli smješkat, Marko zvani #NapušenaPanda zna ponekad samo buljiti u ljude i tko zna što mu prolazi glavom… Jedan drugome vrlo lako dignu živac, vole se podjebavat i to ne onako prijateljski, ne, ne, oni se za stvarno pokače, iako su prijatelji i pomoći će si međusobno ako zatreba. Obojica su očevi i muževi, obojica brzi na jeziku. Vinča je energičan na pozornici, Marko se kreće samo koliko mora.

Vidimo se! #BIScomedy #vinča #panda #NapušenaPanda

Vrijeme

(četvrtak) 21:00 - 23:00

Lokacija

CB Sunce Bundek

Bundek bb, Zagreb, Croatia, 10000

X