lipanj, 2023

14lip20:0022:00Dupla Doza - Stand Up Comedy Show by G. Vinčić i M. Dejanović @Klub Kazališta Komedija - Kontesa

Detalji

Energični masivni Slavonac Goran Vinčić i brutalno iskreni Bosanac Marko Dejanović izvode u srijedu, 14. lipnja od 20h u Klubu Kazališta Komedija – Kontesa svoj jedinstveni show “Dupla Doza”, najopušteniji i “najluđi” stand up show u Hrvatskoj.
CIJENA ULAZNICA:11 € (82.88 Kn)
Prodaja:
ONLINE: https://www.ulaznice.hr/web/event/8/16467
Fizička prodaja na ulaznice.hr prodajnim mjestima te na ulazu sat vremena prije početka ako ostane ulaznica.
“Dupla Doza, stand up comedy show by Goran Vinčić i Marko Dejanović” je za Hrvatsku jedinstveni show, show pun spontanosti, dinamike i improvizacija. Oba komičara svo vrijeme su na pozornici, a nemaju pripremljeni “scenarij”, nego puštaju da ih međusobni razgovor i razgovor s publikom vodi u tome što će pričati. To na kraju rezultira potpuno opuštenom atmosferom u kojoj je svaka izvedba jedinstvena.
O KOMIČARIMA:
Vinča i Marko su dva dosta različita lika. Goran je mlad, Dejanović nije, Vinčić se voli smješkat, Marko zvani Napušena Panda zna ponekad samo buljiti u ljude i tko zna što mu prolazi glavom… Jedan drugome vrlo lako dignu živac, vole se podjebavat i to ne onako prijateljski, ne, ne, oni se za stvarno pokače, iako su prijatelji i pomoći će si međusobno ako zatreba. Obojica su očevi i muževi, obojica brzi na jeziku. Vinča je energičan na pozornici, Marko se kreće samo koliko mora.

Vrijeme

(Srijeda) 20:00 - 22:00

Lokacija

Klub kazališta Komedija

Augusta Cesarca 2, Zagreb

Ulaznice

KUPI ULAZNICE
X