srpanj, 2024

27srp21:0023:00Dupla Doza - Goran Vinčić i Marko Dejanović StandUp Comedy @KaštelPula

Detalji

U subotu 27.07. od 21h na pulski Kaštel stiže najluđi stand up comedy show na Blakanu “Dupla Doza”.

Cijena ulaznice: 12€ pretprodaja/14€ na dan izvedbe

ONLINE PRODAJA: https://www.entrio.hr/event/dupla-doza-goran-vincic-i-marko-dejanovic-standup-comedy-kastelpula-19450

FIZIČKA PRODAJA ULAZNICA:
➡ Activa Travel Pula – Scalierova 1, Pula // Radno vrijeme: Pon – Pet 09:00 -17:00, Sub 09:00 – 13:30, nedj i praznikom zatvoreno0
➡ TISAKmedia Pula- Flanatička ulica 1, Pula // Radno vrijeme: pon-pet 8:00-20:00, sub 8:00-14:00, ned zatvoreno
➡ NA ULAZU od 20h ako ostane ulaznica.

Dolaze energični Slavonac Goran Vinčić i brutalno iskreni Bosanac Marko Dejanović sa svojim jedinstvenim showom #DuplaDoza, najopuštenijim i “najluđim” stand up showom u Hrvatskoj.
Dupla Doza, stand up comedy show by Goran Vinčić i Marko Dejanović je za Hrvatsku jedinstveni show, show pun spontanosti, dinamike i improvizacija. Oba komičara svo vrijeme su na pozornici, a nemaju pripremljeni “scenarij”, nego puštaju da ih međusobni razgovor i razgovor s publikom vodi u tome što će pričati. To na kraju rezultira potpuno opuštenom atmosferom u kojoj je svaka izvedba jedinstvena.

O KOMIČARIMA: #Vinča i Marko su dva dosta različita lika. Goran je mlad, Dejanović nije, Vinčić se voli smješkat, Marko zvani #NapušenaPanda zna ponekad samo buljiti u ljude i tko zna što mu prolazi glavom…
Jedan drugome vrlo lako dignu živac, vole se podjebavat i to ne onako prijateljski, ne, ne, oni se za stvarno pokače, iako su prijatelji i pomoći će si međusobno ako zatreba. Obojica su očevi i muževi, obojica brzi na jeziku. Vinča je energičan na pozornici, Marko se kreće samo koliko mora.
Vidimo se! #BIScomedy #vinča #Panda

Vrijeme

(Subota) 21:00 - 23:00

Lokacija

Kaštel Pula

Gradinski uspon 6, Pula,

Ulaznice

KUPI ULAZNICE
X