kolovoz, 2023

23kol21:0023:00Dupla Doza - Goran Vinčić i Marko Dejanović Stand Up Komedija @Crekvina, Kastav

Detalji

U srijedu 23.8. od 21h na Trgu Crekvina u Kastvu je najluđi stand up comedy show na Blakanu “Dupla Doza”. Predstava je u sklopu 32. Kastafskog kulturnog leta.
———————————–
➡ Cijena ulaznice: 12€ pretprodaja, 14€ na dan izvedbe.
PRODAJA:
➡ Online: https://www.mojekarte.hr/…/dupla…/ulaznice-611199.html
➡ MojeKarte prodajna mjesta https://www.mojekarte.hr/hr/prodajna-mjesta.html
➡ U uredu Kastafskog kulturnog leta (Trg Matka Laginje 5, Kastav) svakim danom od 9 do 12 i od 18 do 21 sat.
———————————–
Dolaze energični Slavonac Goran Vinčić i brutalno iskreni Bosanac Marko Dejanović sa svojim jedinstvenim showom #DuplaDoza, najopuštenijim i “najluđim” stand up showom u Hrvatskoj.
Dupla Doza, stand up comedy show by Goran Vinčić i Marko Dejanović je za Hrvatsku jedinstveni show, show pun spontanosti, dinamike i improvizacija. Oba komičara svo vrijeme su na pozornici, a nemaju pripremljeni “scenarij”, nego puštaju da ih međusobni razgovor i razgovor s publikom vodi u tome što će pričati. To na kraju rezultira potpuno opuštenom atmosferom u kojoj je svaka izvedba jedinstvena.
O KOMIČARIMA: #Vinča i Marko su dva dosta različita lika. Goran je mlad, Dejanović nije, Vinčić se voli smješkat, Marko zvani #NapušenaPanda zna ponekad samo buljiti u ljude i tko zna što mu prolazi glavom…
Jedan drugome vrlo lako dignu živac, vole se podjebavat i to ne onako prijateljski, ne, ne, oni se za stvarno pokače, iako su prijatelji i pomoći će si međusobno ako zatreba. Obojica su očevi i muževi, obojica brzi na jeziku. Vinča je energičan na pozornici, Marko se kreće samo koliko mora.
Vidimo se! #BIScomedy #vinča #Panda

Vrijeme

(Srijeda) 21:00 - 23:00

Lokacija

Crekvina Kastav

Trg Crekvina, Kastav

Ulaznice

KUPI ULAZNICE
X