siječanj, 2023

19sij20:0022:00Dupla Doza - Goran Vinčić i Marko Dejanović Stand Up Comedy Show @Luda Kuća Zagreb

Detalji

Energični Slavonac Goran Vinčić i brutalno iskreni Bosanac Marko Dejanović izvode u četvrtak, 19. siječnja u Ludoj kući svoj jedinstveni show “Dupla Doza”, najopušteniji i “najluđi” stand up show u Hrvatskoj.
DATUM, VRIJEME:19.01.2023., 20:00h
LOKACIJA:Ludilište Luda kuća, Ul. kralja Zvonimira 63
CIJENA ULAZNICA:90 Kn (11.95 €)
ORGANIZATOR:LUDA KUĆA D.O.O.
“Dupla Doza, stand up comedy show by Goran Vinčić i Marko Dejanović” je za Hrvatsku jedinstveni show, show pun spontanosti, dinamike i improvizacija. Oba komičara svo vrijeme su na pozornici, a nemaju pripremljeni “scenarij”, nego puštaju da ih međusobni razgovor i razgovor s publikom vodi u tome što će pričati. To na kraju rezultira potpuno opuštenom atmosferom u kojoj je svaka izvedba jedinstvena.

O KOMIČARIMA:

Vinča i Marko su dva dosta različita lika. Goran je mlad, Dejanović nije, Vinčić se voli smješkat, Marko zvani Napušena Panda zna ponekad samo buljiti u ljude i tko zna što mu prolazi glavom… Jedan drugome vrlo lako dignu živac, vole se podjebavat i to ne onako prijateljski, ne, ne, oni se za stvarno pokače, iako su prijatelji i pomoći će si međusobno ako zatreba. Obojica su očevi i muževi, obojica brzi na jeziku. Vinča je energičan na pozornici, Marko se kreće samo koliko mora.

Vrijeme

(četvrtak) 20:00 - 22:00

Lokacija

Luda Kuća

Kralja Zvonimira 63 10000 Zagreb, Croatia

Ulaznice

KUPI ULAZNICE
X