rujan, 2023

28ruj20:0022:00Dupla Doza - Goran Vinčić i Marko Dejanović Stand Up Comedy @KUC Travno

Detalji

U četvrtak 28.9. od 20h u KUC Travno stiže najluđi stand up comedy show na Blakanu “Dupla Doza”.
Pretprodaja: 9 € (67,53kn)
Na dan: 10 € (75,35kn)
Prodaja:
ONLINE: https://www.entrio.hr/…/dupla-doza-goran-vincic-i-marko…
FIZIČKA PRODAJA ULAZNICA: Entrio prodajna mjesta
Dolaze energični Slavonac Goran Vinčić i brutalno iskreni Bosanac Marko Dejanović sa svojim jedinstvenim showom #DuplaDoza, najopuštenijim i “najluđim” stand up showom u Hrvatskoj.
Dupla Doza, stand up comedy show by Goran Vinčić i Marko Dejanović je za Hrvatsku jedinstveni show, show pun spontanosti, dinamike i improvizacija. Oba komičara svo vrijeme su na pozornici, a nemaju pripremljeni “scenarij”, nego puštaju da ih međusobni razgovor i razgovor s publikom vodi u tome što će pričati. To na kraju rezultira potpuno opuštenom atmosferom u kojoj je svaka izvedba jedinstvena.
O KOMIČARIMA: #Vinča i Marko su dva dosta različita lika. Goran je mlad, Dejanović nije, Vinčić se voli smješkat, Marko zvani #NapušenaPanda zna ponekad samo buljiti u ljude i tko zna što mu prolazi glavom…
Jedan drugome vrlo lako dignu živac, vole se podjebavat i to ne onako prijateljski, ne, ne, oni se za stvarno pokače, iako su prijatelji i pomoći će si međusobno ako zatreba. Obojica su očevi i muževi, obojica brzi na jeziku. Vinča je energičan na pozornici, Marko se kreće samo koliko mora.
Vidimo se! #BIScomedy #vinča #Panda

Vrijeme

(četvrtak) 20:00 - 22:00

Lokacija

KUC Travno

Ul. Božidara Magovca 17, 10000, Zagreb

Ulaznice

KUPI ULAZNICE
X