svibanj, 2024

16svi20:0022:00Dupla Doza comedy show - Goran Vinčić & Marko Dejanović @Luda kuća

Detalji

NAJLUĐI STAND UP SHOW PONOVNO U ZAGREBU!

Energični masivni Slavonac Goran Vinčić i brutalno iskreni Bosanac Marko Dejanović izvode u četvrtak, 16. svibnja u Ludoj kući svoj jedinstveni show “Dupla Doza”, najopušteniji i “najluđi” stand up show u Hrvatskoj.

“Dupla Doza, stand up comedy show by Goran Vinčić i Marko Dejanović” je za Hrvatsku jedinstveni show, show pun spontanosti, dinamike i improvizacija. Oba komičara svo vrijeme su na pozornici, a nemaju pripremljeni “scenarij”, nego puštaju da ih međusobni razgovor i razgovor s publikom vodi u tome što će pričati. To na kraju rezultira potpuno opuštenom atmosferom u kojoj je svaka izvedba jedinstvena.

O KOMIČARIMA:

Vinča i Marko su dva dosta različita lika. Goran je mlad, Dejanović nije, Vinčić se voli smješkat, Marko zvani Napušena Panda zna ponekad samo buljiti u ljude i tko zna što mu prolazi glavom… Jedan drugome vrlo lako dignu živac, vole se podjebavat i to ne onako prijateljski, ne, ne, oni se za stvarno pokače, iako su prijatelji i pomoći će si međusobno ako zatreba. Obojica su očevi i muževi, obojica brzi na jeziku. Vinča je energičan na pozornici, Marko se kreće samo koliko mora.

Ulaznica: 15€
Zona komfora: 22€

????PRODAJA ULAZNICA

• Blagajna Lude Kuće
Radnim danom 16h – 20h

• Ulaznice možete kupiti online:
https://www.ulaznice.hr/web/event/84/7162

• Ulaznice možete kupiti na prodajnim mjestima:
https://www.ulaznice.hr/web/popis-prodajnih-mjesta

Napomena:

Kazalište Luda kuća odobrava zamjenu ulaznica putem poklon bona najkasnije do sedam dana prije termina održavanja predstave za koju su ulaznice kupljene. U slučaju otkazivanja predstave moguća je zamjena ulaznica za jedan od narednih termina iste predstave ili povrat sredstava. Povrat sredstava vrši se isključivo u slučaju otkazivanja predstave od strane kazališta Luda kuća.

Luda kuća zadržava pravo otkazivanja predstave u slučaju više sile. U slučaju otkazivanja predstave, ulaznice se mogu vratiti uz povrat novca ili zamijeniti za neki drugi termin u roku 7 dana. Povrat novca i zamjena karte nisu mogući u slučaju osobnih razloga, poput bolesti, poslovnih obaveza, promjene mišljenja i sličnog.

Vrijeme

(četvrtak) 20:00 - 22:00

Lokacija

Luda Kuća

Kralja Zvonimira 63 10000 Zagreb, Croatia

Ulaznice

KUPI ULAZNICE
X