prosinac, 2022

15pro20:3022:30Dubrovnik: Dupla Doza - Stand Up Comedy Show by G. Vinčić i M. Dejanović @Kino Sloboda

Detalji

NOVA SENZACIJA NA HRVATSKOJ SCENI #DuplaDoza DOLAZI U DUBROVNIK!
U četvrtak 15. prosinca od 20.30h dođite na stand up comedy večeri u Kino Sloboda, Dubrovnik. Energični Slavonac Goran Vinčić i brutalno iskreni Bosanac Marko Dejanović izvode svoj jedinstveni show #DuplaDoza, najopušteniji i “najluđi” stand up show u Hrvatskoj.
Dupla Doza, stand up comedy show by Goran Vinčić i Marko Dejanović je za Hrvatsku jedinstveni show, show pun spontanosti, dinamike i improvizacija. Oba komičara svo vrijeme su na pozornici, a nemaju pripremljeni “scenarij”, nego puštaju da ih međusobni razgovor i razgovor s publikom vodi u tome što će pričati. To na kraju rezultira potpuno opuštenom atmosferom u kojoj je svaka izvedba jedinstvena.
UPAD:
Pretprodaja: 70kn (Entrio naplaćuje 8kn naknade zaizdavanje po ulaznici)
Na Dan: 80kn
Fizička prodaja ➡ Na dan showa na ulazu (ako ostane mjesta)
ENTRIO PRODAJNA MJESTA:
https://www.entrio.hr/outlets
_____________________________
O KOMIČARIMA: #Vinča i Marko su dva dosta različita lika. Goran je mlad, Dejanović nije, Vinčić se voli smješkat, Marko zvani #NapušenaPanda zna ponekad samo buljiti u ljude i tko zna što mu prolazi glavom… Jedan drugome vrlo lako dignu živac, vole se podjebavat i to ne onako prijateljski, ne, ne, oni se za stvarno pokače, iako su prijatelji i pomoći će si međusobno ako zatreba. Obojica su očevi i muževi, obojica brzi na jeziku. Vinča je energičan na pozornici, Marko se kreće samo koliko mora.
Vidimo se! #BIScomedy #vinča #Panda

Vrijeme

(četvrtak) 20:30 - 22:30

Lokacija

Kino Sloboda Dubrovnik

Luža bb , Dubrovnik

Ulaznice

KUPI ULAZNICE
X