prosinac, 2022

07pro20:3022:30Bjelovar: Dupla Doza - Stand Up Comedy Show by G. Vinčić i M. Dejanović @Dom Kulture

Detalji

NOVA SENZACIJA NA HRVATSKOJ SCENI #DuplaDoza DOLAZI U BJELOVAR!
U srijedu 07. prosinca od 20.30h obavezno dođite na stand up comedy večeri u Out garden(Ilica 16). Energični Slavonac Goran Vinčić i brutalno iskreni Bosanac Marko Dejanović izvode svoj jedinstveni show #DuplaDoza, najopušteniji i “najluđi” stand up show u Hrvatskoj.
Dupla Doza, stand up comedy show by Goran Vinčić i Marko Dejanović je za Hrvatsku jedinstveni show, show pun spontanosti, dinamike i improvizacija. Oba komičara svo vrijeme su na pozornici, a nemaju pripremljeni “scenarij”, nego puštaju da ih međusobni razgovor i razgovor s publikom vodi u tome što će pričati. To na kraju rezultira potpuno opuštenom atmosferom u kojoj je svaka izvedba jedinstvena.
UPAD: 60kn (Entrio naplaćuje 8kn naknade zaizdavanje po ulaznici)
ENTRIO PRODAJNA MJESTA:
https://www.entrio.hr/outlets
PRODAJNO MJESTO U BJELOVARU:
GHETALDUS [013] – Bjelovar
Frana Supila 8a, Bjelovar
Radno vrijeme: Pon – Pet 08:00-20:00, Sub 08:00-13:00
Kontakt: +385 43 244 296
NA ULAZU pola sata prije početka predstave (ako ostane ulaznica)
_____________________________
O KOMIČARIMA: #Vinča i Marko su dva dosta različita lika. Goran je mlad, Dejanović nije, Vinčić se voli smješkat, Marko zvani #NapušenaPanda zna ponekad samo buljiti u ljude i tko zna što mu prolazi glavom… Jedan drugome vrlo lako dignu živac, vole se podjebavat i to ne onako prijateljski, ne, ne, oni se za stvarno pokače, iako su prijatelji i pomoći će si međusobno ako zatreba. Obojica su očevi i muževi, obojica brzi na jeziku. Vinča je energičan na pozornici, Marko se kreće samo koliko mora.

Vrijeme

(Srijeda) 20:30 - 22:30

Lokacija

Dom kulture Bjelovar

Ivana Mažuranića 6 43000 Bjelovar, Croatia

Ulaznice

KUPI ULAZNICE
X